Härliga höstnyheter för hunden

IMG_6818.JPG

Här kommer några riktigt fina höstnyheter de senaste trenderna för din hund – Härlig tröja som värmer i höst – finns också i grönt.

hundtäcke.jpg

Om det blir riktigt kallt eller du har en nakenhund så kanske du föredrar att använda ett täcke. Täcket skyddar mot regn, blåst och kyla och har ett mjukt innertyg av fleece. Täcket har magplatta med justerbart bälte (med reflex), krage samt en öppning för sele och en för halsband. Maskintvätt 40 grader med liknande färger.

 

Och visst är det viktigt att synas i mörkret – den rosa till vänster är LED-ljus – blinkande eller fast sken. Batteritid: upp till 100h (utbytbara). Synlig upp till 300m. Regntåligt. Den till höger är ett LED-ljus – blinkande eller fast sken. Batteritid: upp till 5h i blinkande läge, 2h vid fast sken. Synligt upp till 500m. Regntåligt. Finns i flera färger.

 

Efter promenaden en kall höstkväll är det gott med ett smaskigt tuggben – vi kan rekommendera Tuggfläta av gris med kycklingsmak eller gris med biffsmak för småhundar, eller tuggpinnar av gris med biffsmak. För att tillgodose hundens naturliga tuggbehov. Motionerar tänderna och hjälper även till att förebygga tandsten.

 

#vännerförlivet #dogmansverige #harmonybydogman

 

SVERIGES GULLIGASTE HUND

#pomeranian #kennelblackoranges #dvärgspets #sverigesgulligastehund #instagram

Det här inlägget postades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s