NYTT i Sverige – revolutionerande Effe Balance Omega-3 olja för hundar

 

annons_effektri_omega3 (1)

Äntligen i Sverige – Effe Balance Omgea 3 nu också till alla svenska hundar!  Effe är ett kosttillskott för hundar i alla åldrar, i bioaktiv form, dvs extremt absorberande. Nu kan du känna dig trygg med att din hund får det absolut rätta förhållandet mellan Omgea 3 och Omega 6!

Framtiden är här – äntligen i Sverige, Effe Balance Omega 3 används av framgångsrika uppfödare och inom all hundsport i Europa, där välmående och hälsa står i fokus! I Finland har 100 000 tals hundägare upplevt en revolutionerande effekt med Effe.

Effe Balance påverkar INTE pälsens struktur endast tillväxten! 

Kombination av renad djuphavsfiskolja och en prima extra jungfruolivolja. Polyfenoler garanterar bästa absorption och fördröjd verkan av de positiva förändringarna i hundens ämnesomsättning. Effektri-oljan har utvecklats för att minska inflammation och för att stoppa pågående inflammation och för att förbättra immunförsvaret, återställa och upprätthålla det optimala omega-6 / omega-3-fettsyraförhållandet. Effe fungerar med rätt daglig dosering.

I fisk och skaldjur finns naturligt omega-3 fettsyrorna DHA och EPA, som också kallas för fiskfettsyror. Dessa livsviktiga fettsyror ser till att kroppens alla vävnader fungerar normalt. DHA spelar också en unik roll för funktionen hos nervsystemet, kärlsystemet och våra näthinnor.

Effe finns i storlekarna 250 ml, 500 ml och 1 liter

dog_250_syvättyutanbak.png

Hur fungerar Effe Balance Omega-3?

Den rätta balansen mellan Omega-3 och Omega-6 ökar flexibiliteten hos cellmembranen, vilket möjliggör bättre blodflöde i vävnader och förbättrar därför hälsan i hud och muskler.

Dessutom skapas antiinflammatoriska ämnen vid omvandlingen av Omega-3 från cellväggarna, medan ett överskott av Omega-6 resulterar i fler anti-inflammatoriska ämnen. Dessa orsakar infektionsliknande symtom som din hund kommer att känna som smärta eller trötthet i sina muskler och leder.

En obalans i Omega-3 och Omega-6 kan upplevas som rastlöshet, beteendemässiga problem, muskelsymtom, klåda, en mjällig eller matt päls och sämre immunförsvar. Effe Balance Omega-3 är ett bra sätt att återställa balansen, vilket förbättrar ditt djurs övergripande hälsa.
Produkten innehåller inte genetiskt modifierade organismer. 

KÖP EFFE Balance OMEGA 3HÄR 

effe_balance_400x400px_tuotekuvat.jpg

EFFEKTRI DOG till hund

+ Flexibilitet för leder, senor och muskler

+ Stödjer naturligt immunförsvaret

+ Främjar päls och hudens välmående

+ Hjälper till att bromsa eller stoppa inflammatoriska tillstånd

+ Stödjer utvecklingen av benstrukturen

+ DHA spelar en viktig roll i normal hjärnutveckling och utveckling av synen.

+ DHA stödjer minne och inlärningsförmåga, muskelmotorikens utveckling och förstärker immunförsvaret.

Effektri_balance-kit2_preview4.jpeg

Varför Effe Balance ?

  • Nu kan du känna dig trygg med att din hund får den absolut rätta förhållandet mellan Omgea 3 och Omega 6, med Effe kan vi garantera balansen mellan fettsyrorna.
  • Med Effektri Balance Kit kan du nu på ett tillförlitligt sätt kontrollera om din hund får tillräckligt med EPA och DHA fettsyror från sin dagliga kost eller kosttillskott.
  • Effektri-Balance Kit mäter och analyserar 11 fettsyrakoncentrationer, OMEGA-3-index, OMEGA-6 / OMEGA-3 och AA / EPA-förhållandet
  • Du behöver hjälp av en djurskötare eller en veterinär för provtagning. Blodprovet skickas till ett oberoende NABL-ackrediterat laboratorium för analys och resultaten kan du läsa med en personlig ID-kod online.

Omega fettsyror och deras korrekta förhållande till näring spelar en viktig roll i djurens dagliga välbefinnande. Effektri Dog hjälper till att upprätthålla den bästa fettsyrabalansen för hundars välbefinnande. Effektri är det rätta valet, när upptagningsförmåga och dryghet får avgöra.

Effe är extremt dryg och därför mycket förmånlig att använda dagligen. Använd Effe dagligen för att säkerställa att ditt djur får tillräckligt med viktiga EPA- och DHA-fettsyror.  Effektri har tillverkats enligt EU: s strikta kvalitetsstandarder.

effe4.png

effe_balance

SVERIGES GULLIGASTE HUND

#effebalance #effeHusdjur

Det här inlägget postades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

En kommentar till NYTT i Sverige – revolutionerande Effe Balance Omega-3 olja för hundar

  1. Ping: Tävling – vinn Effe Balance Omega 3 olja till din hund

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s