Effe Balance – EN EFFEKTIV NÄRINGSOLJA FÖR HUNDAR

Pom_effe.png

Effe Balance Omega-3 för hundar 

EFFEKTRI DOG OMEGA-3 ÄR EN EFFEKTIV NÄRINGSOLJA FÖR HUNDAR, EFFEKTRI DOG  finns i storlekarna 250 ml, 500 ml OCH 1000 ml KÖP EFFE här

  • Omega-3 (EPA och DHA) från fiskolja
  • Polyfenoler från extra-jungfruolivolja
  • Naturligt E- D-vitamin

I fisk och skaldjur finns naturligt omega-3 fettsyrorna DHA och EPA, som också kallas för fiskfettsyror. Dessa livsviktiga fettsyror ser till att kroppens alla vävnader fungerar normalt. DHA spelar också en unik roll för funktionen hos nervsystemet, kärlsystemet och våra näthinnor.

Effe Balance påverkar INTE pälsens struktur endast tillväxten! 

En kombination av raffinerad olja från fettrika småfiskar och Extra jungfruoljans polyfenoler garanterar utmärkt absorbering och tack vare långvarig verkan inverkar den positivt på din hunds ämnesomsättning av fett. Effe-näringsoljan är utvecklad för att minska och stoppa inflammationstillstånd samt förbättra immuniteten genom att ”återställa och upprätthålla” proportionerna av de optimala omega-6 / omega-3 fettsyrorna. Effe formar omega-3-indexet (EPA ja DHA) genom att öka den optimala mängden nödvändiga omega-3-seriens fettsyror i den dagliga maten.  Med en daglig dos som baserar sig på vikten verkar Effe rätt.

KÖP Effe Balance HÄR 

Läs om den 30-åriga forskningen kring Effe Balance Omega-3 oljan här 

Hemsida Effe Balance Sverige här  eller för frågor om Effe Balance Omega-3 olja kontakta kundservice@effebalance.se

Produkten innehåller inte genmanipulerade organismer (non GM).

För din hunds bästa:

  • Stöder den naturliga motståndskraften.
  • Hjälper till att minska eller stoppa inflammationstillstånd
  • Stöder skelettets utveckling
  • Stimulerar pälsen och hudens välmående
  • Ökar flexibiliteten i leder, senor och muskler
  • DHA har en viktig roll för hjärnans och synens utveckling.

DHA stöder minnet och inlärningsförmågan, muskelmotoriken samt förstärker immuniteten.

dog_250_syvättyutanbak

PRODUKTBESKRIVNING

Effe är en effektiv näringsolja för hundar. Effe ”återställer och upprätthåller” den optimala fettsyrabalansen och skyddar mot sjukdomar som beror på inflammationer. Effe ger en tillräcklig mängd EPA- och DHA-fettsyror för din hunds dagliga utfodring. (Omega-3-indexet (EPA och DHA) )

Lösningen är EPA- och DHA-fettsyror från små djuphavsfiskar, polyfenoler från Extra jungfruolivolja samt D-vitamin. Effektris starka Extra jungfruolivolja och dess polyfenoler fungerar som antioxidanter vilka förhindrar fiskoljan att oxidera. Som verkande ämnen ingår bl.a. hydroxytyrosol, squalen samt oleuropein. Med hjälp av naturliga antioxidanter i olivoljan ökar absorberingen av fiskoljans EPA och DHA, produkten hålls bioaktiv och har lång verkan. De från små djuphavsfiskar utvunna omega 3-seriens EPA- och DHA-fettsyrorna är viktiga byggmaterial för cellerna, den tillräckliga dagliga dosen stöder hundens immunförsvar samt minskar inflammationer och smärta.

En balanserad proportion av omega-6 / omega-3 samt omega-3 olja  med rikligt med antioxidanter garanterar tillräckligt med nödvändiga fettsyror – lätta för kroppen att använda. En regelbunden daglig dos ökar nyttan av EPA och DHA och stöder cellförnyelsen.

Effektri_balance-kit2_preview4

Mät djurets fettsyror

Torrblodstest

Testet och den printbara rapporten fokuserar på de fleromättade fettsyrorna omega-6 och omega-3. De är nödvändiga för djurens hälsa och djuren kan inte själva producera dem. Omega-6 och omega-3-fettsyrorna bör ges med den dagliga utfodringen. Testet visar om kosten är inflammationsfrämjande eller -hämmande.

Resultaten mäts och analyseras med hjälp av gaskromatografi med en flamjonisationsdetektor (GC-FID). Vid undersökningarna används ett ackredikerat ISO-NABL laboratorium som har ISO-17025 certifikat. NABL = (National Accreditation Board for Testing and Calibration) Testresultatet är pålitligt.

Många sjukdomar och symtom kan bero på kroppens obalans mellan de nödvändiga omega-6 och omega-3 fettsyrorna. Vanliga symtom: utslag och klåda, matsmältningsstörningar, allergi, artros, kronisk inflammation, rastlöshet och svagt immunförsvar. Ifall du misstänker en låggradig inflammation rekommenderar vi att du mäter 11 fettsyrahalter med en behändig torrblodsanalys. Omega-3 -6 -9 fettsyrornas inre balans har optimerats vid utvecklandet av produkten vilket garanterar den bästa möjliga absorberingen och långvariga effekt. Effe Balance- produkternas uppgift i djurets kropp är att återställa och upprätthålla balansen mellan omega-6 och omega-3 genom att reglera blodets omega-3-index (EPA ja DHA).

Produkten som innehåller EPA och DHA från fiskolja av hög kvalitet och jungfruolivolja avlägsnar effektivt inflammationsfrämjande indikatorer ur kroppen. En naturlig balans ökar hälsa och prestation!

Vaför DBST -test?

Lindrigare inflammationer är ofta osynliga och med tiden tär de på djurets kropp. Detta kan leda till olika konkreta hälsoproblem under djurets livstid. Inflammationer märks ofta utanpå men ibland syns de inte och då kan man med Balance Kit -testet kontrollera om kosten är inflammationsfrämjande eller -hämmande. Med DBST -testet får man lugnande besked om hundens eller hästens kost är i balans gällande fetterna.

Innehåller maten tillräckligt och i rätt balans av nödvändiga omega-6 och omega-3 fettsyror. Bekanta dig med forskning gällande hundar och hästar här: *****

Med hjälp av ett test, beställt av ett oberoende laboratorium, kan man försäkra sig om produktens absorbering. På Effe Balance vill vi försäkra oss om att du får bekräftelse på att produkten du använder fungerar.

Vi rekommenderar att själva provtagningen görs av en veterinär eller djursköterska.

Hur görs testet?

Testet rekommenderas utföras av en  i branschen sakkunnig. Genom att följa Balance Kit -förpackningens tydliga direktiv, steg för steg, lyckas testet. Kontrollera möjligheten med din återförsäljare om en mätningsdag.

 

effesvenska.jpg

 

SVERIGES GULLIGASTE HUND

#effebalance #effeHusdjur

Det här inlägget postades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s