Kennel Sandstaffs hundar använder Effektri Dog Omega-3

sandstaff

Alla hundar på Kennel Sandstaff – Swedens Top Winning Stafford använder Effektri Dog Omega-3 näringsolja dagligen. Foto: Johan Sandström 

Effektri Dog Omega-3 näringsolja används av framgångsrika TOPP UPPFÖDARE i Sverige och övriga Europa.

Effektri Dog Omega-3 viktigt för dräktig tik och hundvalpar

Det är viktigt att den dräktiga tiken får i sig tillräckligt med DHA, valparna tillgodogör sig DHA från tiken under fostertidens sista tredjedel och under digivningstiden ur modersmjölken. Därför är det viktigt att avelstikens kost kompletteras med EFFEKTRI DOG Omega-3 näringsolja som innehåller rikligt med DHA.

Upprepade valpningar resulterar i en låg DHA-nivå i kroppens vävnader, det tar ganska lång tid innan vävnadernas DHA-lager fyllts på. Effektri Dog Omega-3 är trygg att använda och ger både tiken och dess avkommor bästa stöd vid dräktighet, valpning och under valpens uppväxt. Kan ges till valparna direkt från avvänjning och resten av livet för en sund och frisk hund.

Omega-3 DHA är den viktigaste fettsyran i valpens kost. DHA behövs speciellt för att stödja hjärnans, ögonens och luktsinnets utveckling. DHA-tillskott i kosten förbättrar hundvalpens syn- och inlärningsförmåga. En omega-3 rik kost under fostertid och digivning kan minska risken för atopiska sjukdomar i valp och unghundsstadiet.

E-vitamin påverkar fertiliteten hos hanar och tikar

E-vitamin som finns naturligt i Effektri Dog Omega-3 näringsoljan stödjer fertilitet och dräktighet, påverkar valpens utveckling, immunförsvarets utveckling samt huden och pälsens välmående. E-vitamin behövs också vid många sjukdomstillstånd.

DHA påverkar fertiliteten och kullstorleken

DHA påverkar tikens fertilitet, DHA hjälper tiken att bli dräktig och påverkar valpkullens storlek. Ett forskningsteam studerade nästan 20 000 parningar. Man kom fram till att tikar som fick en omega-3 rik kost hade en förhöjd DHA-nivån i vävnaderna, de var mera fertila, hade lättare att bli dräktiga, fick färre dödfödda valpar och större kullstorlek, även vid upprepad dräktighet.

Köp Effektri Dog Omega-3 hos Vetzoo här

Hemsida Effe Balance Omega-3 här 

Effe Balance i Sverige är stolt sponsor för Kennel Standstaff TOP BREEDER / Johan & Maria Sandström

Trusted by Vets tassar Loved by pets

 

#effektridog #effebalance #sandstaff #sponsor

effe_balance

SVERIGES GULLIGASTE HUND

#effe #omegaolja #effebalanceHusdjur

Det här inlägget postades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s