På MyDog mässan i Göteborg marknadsförs Effektri fiskolja framställd med bioaktiv teknologi

effe_4dogs

Effektri säljs MyDog Mässan 3-6 januari i 4Dogs monter (B01:01)

På MyDog mässan marknadsförs Effektri fiskolja framtagen med ny bioaktiv teknologi.

Effektri Dog Omega-3 näringsolja är en kraftfull omega-3 för hundar och katter av alla åldrar och raser, som återställer och upprätthåller en optimal fettsyrabalans som skyddar mot inflammatoriska sjukdomar. Effektris verkningsmekanismen är resultatet av nästan 30 års produktutveckling och forskning av toppveterinärer i Holland, Norge och Island. Effektri omega-3, producerad med en unik BioAktiv teknologi, i absorberande form, ger tillräckligt med omega-3 EPA- och DHA-fettsyror till hundens kropp och förbättrar omega-3-indexet.

100% Naturlig

Varför är det bra för hunden och katten att äta omega-3-tillskott? Varför är omega-3 EPA och DHA fettsyror så viktiga?

Det generella innehållet av omega-3 fettsyror i hundfoder är lågt. Omega-3 fettsyror med animaliskt ursprung har den dåliga egenskapen att de har lätt för att härskna. Detta gör att råvaror rika på fleromättade fettsyror inte är särskilt ägnade för produktion av torrfoder till hund och katt.

Omega-3-fettsyror av fisk är en viktig del av en normal och balanserad process och bildandet av förhållandet mellan de anti-inflammatoriska fettsyrorna i hundens kropp. Dessutom är omega-3-fettsyror livsviktiga för en naturlig och hälsosam tillväxt och utveckling. Flera studier som vetenskapligt genomförts visar att omega-3: s (EPA och DHA) är viktiga för hjärta och blodkärl, för valpens nervsystem och muskelutveckling, kognitiv hälsa (minne, inlärning) samt för psyket och beteende (störande beteende, aggression mot andra hundar). Omega-3 fettsyror stöder utvecklingen av benstrukturen hos valpar. DHA spelar en viktig roll i utvecklingen av hjärnan och synen. Det balanserade omega-6 / omega-3-förhållandet av fettsyror stöder naturlig resistans och balanshormonaktivitet.

Vad skiljer Effektri från andra produkter?

Effektri är bioaktiv, dvs i en absorberbar form. Balansen av omega-3-fettsyrorna (EPA och DHA) och polyphenolerna från olivolja gör Effekris sammansättning väldigt unik. Denna balans är en viktig del av ”återställande och upprätthållandet” av en normal omega-6 / omega-3 balans på ett säkert och effektivt sätt. De flesta omega-3-produkter innehåller bara fiskliknande omega-3-fettsyror (EPA och DHA) eller bara vegetabiliska fettsyror (ALA). Effektri produkten kombinerar det bästa bitarna av arktiska och medelhavsdieter. Effektri oljan är skyddad av starka naturliga antioxidanter, polyfenoler av extra olivolja av medicinsk kvalitet, och därför är dess biotillgänglighet, dvs förmågan att absorbera i djurets kropp, utmärkt. Effektri ökar mängden EPA- och DHA-fettsyror i kosten som ökar omega-3-indexet hos hundar och hästar och skyddar sålunda mot inflammatoriska sjukdomar. Effektri ger en tillräcklig mängd EPA- och DHA-fettsyror dagligen genom rätt dosering och detta är något som bör tas i akt. Effe Balanceprodukter innehåller också en analytisk tjänst (DBS-test) som kan kontrollera EPA och DHA i din hunds kropp. Behövs omega-3-tillskott? Rapporten utgör grunden för kostförändringar.

Vid en daglig rekommenderad dos börjar hundens omega-3-nivå stiga och omega-6 / omega-3-balansen normaliseras. Den tillräckliga mängden EPA och DHA på daglig basis är kärnämnet i Effektri.

Innehåll och produktion av Effektri fiskolja

Effektri fiskolja är en ren naturprodukt, framställd genom rening (molekylardestillation) av naturliga oljor från kroppsfettet i fisken. Speciellt för denna fiskolja är att den är i bioaktiv form, dvs absorberas utmärkt av djurets kropp.
Effektri fiskolja är producerad och paketerad i Holland enligt de krav som gäller för produktion av farmaceutiska produkter (GMP).

Omega-3 fettsyrornas speciella verkan

Omega-3 fettsyrornas positiva egenskaper knyts i stor grad till den positiva fysiologiska verkan av eikosanoiderna som bildas av fettsyran EPA. Eikosanoider är vävnadshormon som tromboxaner, prostacykliner, prostaglandiner och leukotriener. Dessa eikosanoider från omega-3 fettsyran EPA skiljer sig väsentligt från eikosanoider bildat av andra fettsyror.
Man antar att omega-3 fettsyran DHA (Dokosahexaensyra) har speciella strukturella egenskaper. Det finns väldigt mycket DHA i ögats näthinna, hjärnvävnad och i vissa andra celler som t.ex. spermier. Det är dokumenterat att DHA är viktig för ögats retina och synfunktionen hos unga primater.

Omega-3 fettsyror och hud

Tillskott av omega-3 fettsyror rekommenderas p.g.a.: huden byter snabbt ut celler, och tillskott av omega-3 fettsyror ger därför en snabb förbättring av hud och pälskvalité. Eikosanoider från omega-3 fettsyrorna dämpar inflammationsreaktioner i huden.

Effektri hjälper din hund med följande:

  • Stöder den naturliga motståndskraften.
  • Hjälper till att minska eller stoppa inflammationstillstånd
  • Stöder skelettets utveckling
  • Stimulerar pälsen och hudens välmående
  • Ökar flexibiliteten i leder, senor och muskler
  • DHA har en viktig roll för hjärnans och synens utveckling.
  • Högt upptag och utnyttjande
  • Långtidsverkande
  • DHA stöder minnet och inlärningsförmågan, muskelmotoriken samt förstärker immuniteten.

Produkten innehåller inte genmanipulerade organismer (non GMO).

Trusted by Vets🐾Loved by pets💕

Vill du veta mer: Välkommen att besöka oss på MyDog mässan i 4Dogs monter på plats B01:01

Du kan även kontakta oss på hemsidan 
Till dig som inte kan komma på MyDog, du kan köpa Effektri här

Dopingfri Alla råvaror i Effektri Omega-3 olja för hästar och hundar är dopingfria. Detta innebär att de inte innehåller någon av ingredienserna i listan över kontrollerade eller förbjudna ämnen eller som är kända för att ge en positiv blodavläsning. Listan över obehöriga ämnen förändras ofta och skiljer sig från land till land. Effektri optimerar kontinuerligt sin olja för att säkerställa att den uppfyller alla nuvarande dopningskrav.

Kvalitet Kosttillskott bör alltid vara av högsta kvalitet. Det är en självklarhet när det gäller kosttillskott för människor. Men vi tycker att det förstås också gäller kosttillskott för djur. Det är därför vår olja tillverkas enligt certifieringen ISO 9001: 2008.

Effe_mydog

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

 

SVERIGES GULLIGASTE HUND

#effe #omegaolja #effebalance #mydog #göteborg #svenskamässan #hundutställningHusdjur

Det här inlägget postades i Indy – Sveriges gulligaste hund och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s