LAXOLJA OCH FISKOLJA ÄR INTE DET BÄSTA ALTERNATIVET VID VÅRD AV PÄLS OCH HUDPROBLEM

Kennel Black Orange’s Pomeranians

Det hör till att hunden byter päls några gånger om året – vanligtvis vår och höst. Tikar fäller dessutom även vid löp samt efter valpning och digivning. Det är ändå inte normalt att hunden fäller året om. Då hundens hud och päls får den näring den behöver sker pälsfällningen snabbt och effektivt.

Hundens kost påverkar pälskvaliteten och pälsfällningen

Då hunden har dålig pälskvalitet och fäller mycket, och ofta, är det dags att se över hundens kost. Det finns ändå sällan behov att göra större förändringar i kosten. För att ge hunden en välmående päls räcker det med att tillsätta essentiella fettsyror i hundens mat.

Hundens hud och päls är tydliga yttre tecken på hur hunden mår. Torr hud orsakar ofta klåda och pälsen kan vara mjällig och glanslös. Det är som tur enkelt att ta hand om hundens hud och päls. Med ett dagligt kosttillskott som innehåller rätt fettsyror får hunden välmående hud och vacker päls. Nutrolin® SKIN & COAT är ett sådant tillskott, och dessutom 100 % naturligt och baserat på forskning.

LAXOLJA OCH FISKOLJA ÄR INTE DET BÄSTA ALTERNATIVET VID VÅRD AV HUDPROBLEM

FAKTA: Lax- och andra fiskoljor innehåller väldigt lite linolsyra som behövs för hudens välmående. Därför ger fiskolja ytterst lite effekt, om alls någon effekt, på hundens hud- och pälsproblem. Välj alltså en näringsolja som inte innehåller lax- eller fiskolja då du vill se synliga resultat på hundens hud och päls. Nutrolin® SKIN & COAT  innehåller inte fiskolja.

Hundens hud behöver specifika fettsyror som finns i vegetabiliska oljor för att må bra. Därför består Nutrolin® SKIN & COAT av en blandning av 100 % vegetabiliska oljor och antioxidantvitaminer. SKIN & COAT innehåller inte fiskolja eftersom fiskolja påverkar de vegetabiliska fettsyrornas effekt negativ.

Essentiella fettsyror ger hunden välmående päls

Essentiella fettsyror är fettsyror som hunden inte själv kan tillverka utan som hunden måste få via maten. De essentiella fettsyrorna som stärker hudens naturliga skyddslager och även pälsens välmående är omega-6 linolsyra och alfa-linolensyra (omega-3 SDA). Dessa fettsyror finns speciellt i vegetabiliska oljor. Olika vegetabiliska oljor innehåller olika mycket av dessa fettsyror. Därför är det bäst att välja en näringsolja som specifikt är framtagen för vård av hundens hud och päls. En sådan näringsolja ger nämligen synliga resultat på hundens päls.

SVERIGES GULLIGASTE HUND

#pomeranian #dvärgspets #hunduppfödare #hundblogg hundägare #nutrolin #utställning #pälsvård #kosttillskott #fiskolja #laxolja

Husdjur
Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s