Vi tar det från början

Så här liten var Indy som 1 vecka gammal, han vägde ca 200 gram, och sov för det mesta då han inte drack mjölk från sin mamma.

Som 2 veckor gammal hade Indy öppnat ögonen, men han kunde inte se något ännu för en tunn hinna sitter kvar några dagar till……

3 veckor gammal började Indy intressera sig för omgivningen, han blev allt stadigare på sina ben och försökte ta sig upp på alla fyra….

Som 4 veckor gammal fick Indy smaka på riktig hundmat för första gången, en speciell mat på bruk som man kan ge valpar från 3 veckors ålder. Indy tyckte det var mums och åt med god aptit för att växa och bli så stor att han snart skulle få utforska resten av huset.

Nu har Indy blivit 6 veckor gammal och poserar här tillsammans med sin syster Amber som var något större än lilla Indy.

Som 9 veckor gammal var det full fart…...så här stor är ungefär en Pomeranianvalp då den kan flytta hem till sitt nya hem. Här ser man också att Indy håller på att få den samma vackra färg som Världen gulligaste hund Boo har.

Det finns två olika typer av Pomeranian, den ena är den engelska typen som har tunnare benstomme och utvecklas senare i både kropp och päls. Den andra är den amerikanska typen som har tjockare benstomme och kanske en mera ullig pälskvalité så som Boo har.

Missa inte nya uppdateringar om Sveriges gulligaste hund Indy – Följ bloggen varje dagDetta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vi tar det från början

  1. Camilla skriver:

    Vakreste Indy-gutten! Så gøy å få se bilder av hans utvikling som liten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s