Dela gärna foton på Era söta hundar

Här ser Ni Indys son Max i sin söta Ralph Lauren tröja, på väg i ut höstrusket, är man liten och har tunn päls så behöver man en fin jacka som värmer gott 😉

Indy vill gärna se foton på Era söta hundar, dela dem gärna på Indys FB sida HÄR


Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Dela gärna foton på Era söta hundar

 1. Britt-Marie skriver:

  Valpen är bedårande, men snälla Ralph Lauren tröja?? Det finns barn som går i trasor så detta ser för mina ögon trist ut.Alla hundar härstammar från vargen och är ett rovdjur oavsett storlek. Låt den fortsätta vara hund. En kall vinterdag kan det för vissa raser vara befogat med något varmt, varför inte en stickad tröja? Skänk hellre pengarna för vad märkeskläder till hundar kostar till tex världens barn eller någon annan behjärtansvärd organisation.

  • Indy skriver:

   Indys ägare har aldrig burit kläder på sina hundar, om andra ägare gör det så är det helt upp till var och en, så länge hunden ifråga inte lider av det, vilket Max inte ser ut att göra. Max är för övrigt inte uppfödd i samma kennel som Indy 😉

 2. Indy skriver:

  Hans Rosenberg på Svenska kennelklubben ser inte något negativt i att använda kläder på hundar, han menar att det visar att hundägarna bryr sig allt mer om sin hund. Men skor är inte att rekommendera Läs mer här http://lund.lokaltidningen.se/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110324/artikler/110329900

 3. Britt-Marie skriver:

  Ja åsikterna går isär och tur är väl det att vi tycker olika annars vore det ganska trist. Men jag tycker du Indy är bra som väljer att visa upp din naturliga vackra päls utan ytterkläder. Fortsätt så jag håller på dig.

 4. Britt-Marie skriver:

  Glömde tillägga att du är bra mycket sötare än nerklippta Boo.

  • Indy skriver:

   Tack – Visst är det bra att visa upp rasen i päls för Sveriges ungdomar som längtar efter en egen Boo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s