Familjens svarta får

Här visar Indy upp sin son Truls, ja för det finns svarta Pomeranian hundar också. Alla rena färger är tillåtna i rasen.

Truls har precis varit på trimning och fått en snygg look allt efter hans ägares önskan. En del vill ha en kortare päls på sin hund medan andra önskar ha den långa vackra pälsen, det beror på hur mycket pälsvård man har tid att lägga på sin hund.

Som ni säkert vet så har man klippt ned Världens sötaste hund Boo väldigt mycket, nästan all päls är ned trimmad på honom. Det är sällan man ser en sådan i Sverige, däremot har Indy sett en väldigt ned klippt pomeranian på en utställning i Tvååker. Lite coolt och ägaren var väldigt stolt över den.


Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s