Hundfoder till kanonpris hos Vetzoo.se

Under hela oktober månad kan Du handla hundfoder till verkligt förmånligt pris, eller vad sägs om 10% rabatt på allt från Hill´s, och alla andra kampanjer nedan, tryck på den banner du vill köpa av så kommer Du till Vetzoo.se shop

oktokt1okt2okt3okt4okt5Okt6

P.S. Visste du att du inte behöver vara hemma för att ta emot ditt paketet? När du beställer med hemleverans från Vetzoo.se lämnar vi paketet utanför din dörr.

VetZoo.se erbjuder ett brett sortiment av kvalitetsprodukter till ditt husdjur som vi levererar ända fram till din dörr. Vid beställning har du möjlighet till kostnadsfri veterinärrådgivning. Som kund omfattas du av VetZoos unika trippelgaranti som innebär att om du inte är nöjd med våra produkter, leveranser eller vår service får du pengarna tillbaka. Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s