Klovård och pälsvård

Vi fortsätter att prova produkter ur sortimentet Kennel Equip, vi har provat den greppvänliga klotången och den dubbelsidiga piggborsten som hjälper till att undvika tovor i lång päls. På bilden ovan ser du hur du skall göra för att klippa din hunds klor på rätt sätt. 

Det är viktigt att klippa hundens klor på rätt sätt, hunden kan skada sina klor om de är för långa och till slut kan hunden ha svårt att gå om man inte klipper klorna. Vi rekommenderar att man klipper hundens klor varje eller åtminstone varannan vecka beroende på hur mycket klorna växer.

Den dubbelsidiga piggborsten passar för borstning under torkning med fön/hårtork för att undvika tovor. Piggborsten är utmärkt för långhårig päls. Sidan med syntetborst passar för korthårig päls för en glänsande finish samt för känsliga områden t ex i ansikte och på ben.

Glöm inte att belöna din hund efter utförd kloklippning och pälsvård med tex Favorit mums. Belöningsbitarna håller sig fräscha och mjuka med hjälp av det praktiska locket som finns på hinken. Lätt att ha med sig i fickan. Passar bra som belöning vid träning eller när du vill ge din hund något gott.

#tillsammansifrihetochnatur #kennelequip #vännerförlivet #ab_dogman

 

SVERIGES GULLIGASTE HUND

#pomeranian #kennelblackoranges #dvärgspets #sverigesgulligastehund #instagram

Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s