Julklappstips till din hund

IMG_7095.JPG

Idag fick hundarna prova lite julklappar i förväg, en ny slitstark hundbädd med dubbelsidig dyna, gosiga fleecefiltar i olika färger och Christmas mix en stor påse med blandade tuggben och godisar från Dogman. Med andra ord en riktig lilla julsafton för hundarna. 

Hundbädden kallas Buddy – Lättskött, bekväm, smutstålig och vattenavvisande hundbädd i slitstark nylon – Tålig och slitstark hundbädd med botten av antislip. Dubbelsidig innerkudde med mjuk plysch. Går att tvätta i 30 grader. Finns i olika färger. Vänder man på kudden i denna bädd så är den vackert rosa i samma färg som kanten.

christmas.jpg

Christmas Mix – Gott jul paket till din hund. Innehåller blandade godsaker som du kan bjuda din fyrbenta vän på.

tassalva

Vi fick också Tassalva – Dog Paw Protection Cream – Mjukgörande vattenfri salva för hundens tassar. Skyddar trampdynorna mot uttorkning (vägsalt). Förhindrar även isbildning mellan trampdynorna. Innehåller: Vit vasselin, Tallolja, Terpentin, Eukalyptusolja.

 

 

Tips på tandvänliga julklappar till din hund Heavenly Tuggben, rulle eller Heavenly Tuggchips – Naturligt tunga tuggchips av högsta kvalitet som ger lång varaktighet. Tillverkade av extra tjock råhud. Dessa smakliga tugg ges till hunden för att tillgodose hundens naturliga tuggbehov och för att förebygga tandsten.

juligabajspåsar.jpg

Glöm inte de juliga bajspåsarna då ni ska ut på en promenad i jultider – Extra tjock, kraftig och slitstark bajspåse med knythandtag i fin röd färg.

 

#vännerförlivet #dogmansverige #harmonybydogman #kennelequip #tillsammansifrihetochnatur

 

SVERIGES GULLIGASTE HUND

#pomeranian #kennelblackoranges #dvärgspets #sverigesgulligastehund #instagram

Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s