Populära extrafickor AddPocket – smart lösning för hundägare

addpocket

Visst känner du igen dig, som hundägare saknar man ständigt fickor att lägga bajspåsar, hundgodis, mobilen i och annat man bär med sig på promenader och träningar. Nu finns en smart lösning, praktiska och bekväma extrafickor AddPocket.

apockett

AddPocket är praktiska och bekväma extrafickor. Perfekt nu inför våren och sommaren när man ofta saknar fickor och inte har jackan på sig. Passar utmärkt för alla aktiva människor som gillar att röra på sig och vill ha alla prylar nära till hands, och händerna fria för annat.

aapocket

AddPocket är tillverkad i ett slitstarkt material, smuts- och vattentåligt.

Passa på att köpa AddPocket till kampanjpris just nu, 15% rabatt vid användande av rabattkod ”dognews”  gäller tom söndag 6 maj.

2 stora rymliga fickor med magnetknäppning, 2 fickor med dragkedja på insidan mot kroppen. Separat liten ficka inuti en av de stora fickorna för tex mobil.

Finns i storlekar S, M, L och XL.

2 varianter, AddPocket Original Svart och AddPocket Extreme Camouflage. Samma modell men AddPocket Extreme är sydd i ett något kraftigare material som står emot smuts och väta lite bättre.

 

Mer info och beställning görs på www.addpocket.se

AddPocket passar utmärkt för alla som behöver extrafickor, i trädgården är AddPocket den perfekta lösningen, att lägga sekatören och andra mindre verktyg i.

aaap.jpg

I samarbete med AddPocket

SVERIGES GULLIGASTE HUND

#pomeranian #kennelblackoranges #dvärgspets #sverigesgulligastehund #instagram #köpahund #köpavalp #köpapomeranian #pomeranianvalp #hundvalp #MyDog2018 #mydog #hundutställning #göteborg #svenskamässan #pixie #bästapomeranianHusdjur

Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s