Hund demonstration för katters rättigheter den17 februari

Banner Djurskyddet

Under våren 2021 inleddes Stoppa Kattastrofen, en kampanj av intresseorganisationen Djurskyddet, med syfte att, med hjälp av hundar, påverka till jämlik lagstiftningen – för katternas skull. I höstas förstod regeringen allvaret och med Ibrahim Baylan i spetsen presenterades ett lagförslag som ska debatteras och beslutas om den 24 februari 2022.


Nu sker sista rycket i påverkansarbetet och därför hålls en hunddemonstration nu på torsdag den 17 februari 2022. Hundarna mobiliserar för att stå upp för kattliga rättigheter och för att skälla på politikerna en sista gång.


På plats finns både Generalsekreterare Åsa Hagelstedt och generalsekretax Kanel. Ett gäng politiker kommer möta upp demonstrationen, men framförallt finns det ett tåg av hundar med protestskyltar, megafoner och en ivrig vilja.

Plats? Mynttorget.

När? Kl 12:00 den 17 februari 

Gå med i Djurskyddets Facebookevent, slut upp på demonstrationen, och sprid det till andra hundar och hundägare. Det är dags att gå från ord till handling och visa att om till och med hundar bryr sig om katter, så måste även politiker göra det.

VAD ÄR KATTASTROFEN?

SVERIGES GULLIGASTE HUND

#pomeranian #dvärgspets #hunduppfödare #hundblogg #patella #köpavalp #hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #alopeciaX #alopecia #tjolöholm #blanchebonde

Husdjur
Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s