Valparna har fått sina kennelnamn

Chanel26daysHerman26daysCharlie26days

Chanel, Herman och Charlie har blivit döpta. Då vi väljer namn till våra valpar till stamtavlan, skall de helst vara namn som ingen annan hund har, som finns i SKKs hunddata. Detta medför en del jobb att dels finna namn som tilltalar oss och som passar för valpen.

Valpköparna har själv valt att döpa valparna till deras smeknamn ovan, så vi bestämde att Chanel skall heta Black Orange’s Scent Of Chanel. Herman får heta Black Orange’s Pom Tuss, ett namn som vi kom på genom att leka med bokstäverna från Gunilla Edgrens berömda kennel Tom Puss, vars blodslinjer vi förvaltar. Charlie kommer att heta Black Orange’s As It Was Meant To B.


Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Valparna har fått sina kennelnamn

  1. Vivi Christensen skriver:

    Så fine navne de har fået ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s