Vaccinerade och chipmärkta

Chanel1

Hej Mamma och Pappa, idag är det sista dagen vi är tillsammans allihop….vi har varit hos veterinären och blivit vaccinerade och fått ett chip inlagt i nacken…..

Jag blev väldigt hungrig av att vara borta så länge….jag var tvungen att äta innan jag kunde berätta hur det gick för oss. Först ut på bordet var Casey, hon var jätteduktig enda fram till hon fick syn på sprutan med vaccinet…hon grät lite och sen skrek hon massor av att få chipmärkningen. Som tur var så hade vi ingen kamera som följde oss så vi kunde vara oss själva 😉

Sen var det Hermans tur….han var lite skeptisk till veterinären och då han skulle få sitt vaccin skrek han så att vi andra trodde att han höll på att dö…. Charlie var väldigt cool, han sa inget då han fick vaccin men sedan skrek han ordentligt då de satte in chip märkningen på honom. Jag tänkte att jag skulle visa dem hur man uppför sig hos veterinären, jag var cool hela tiden och stålsatte mig att inte säga ett ljud vid vaccineringen men stönade lite till då de tryckte in den tjocka sprutan med chip märkningen. Jag var den som uppförde mig allra bäst under hela besöket, en cool stor tjej i en liten förpackning!

Candy var inte alls glad över att bli undersökt, hon morrade till veterinären då de skulle vaccinera henne, hon tyckte att det får vara nog nu, sen blev hon tillsagd att vara snäll.  Starlet blev väldigt förskräckt över att de skulle sticka henne, hon var ju så rädd om sin vackra päls och att den skulle hamna i ordning. Då alla vara klara så somnade vi i en hög i våra transportboxar.

chanel

Hemma blev det trångt runt matskålen, alla ville äta samtidigt……

Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s