De kallar oss för busungar

busungar

Efter badet skulle vi ta vackra foton på mig, men så kom Casey ut i hagen precis just då och det fanns så mycket spring i våra ben så vi fastnade knappt på bild……

BBusung

jag skulle ju bli fotomodell som vuxen, men jag tror jag lägger de planerna på hyllan så länge då det är allt mycket roligare att springa och jaga allt som rör sig….

Busunge

jag gick med på att stå fint på lååååångt avstånd men fotografen var inte alls nöjd med min prestation framför kameran idag….tydligen skall det bli om fotografering senare …….då jag lugnat ned mig 😉 De säger att jag liknar mamma Fame och gammelmorfar Tiger som var mycket berömd

Busng

……visst är jag vacker även om jag inte ville stå still idag……

Busmamma

Casey var oxå lite smågalen, hon försökte få mamma att ge henne bollen även om vi vet att mamma ”äger” den bollen och ingen får röra den……. våra ben var mest uppe i luften idag mer än de var på marken…..och sen då vi gick in så slocknade vi inom 2 sekunder…..

Starlethemsida

Efter att jag sovit klarade jag av att stå så här fint framför kameran……..


Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s