Jag fick ett email på engelska

email

Oh boy,  jag fick ett email på engelska till min alldeles egna emailadress  sverigesgulligastehund@hotmail.se !!

Jag var tvungen att be matte läsa det för min engelska är inte så bra, även om Starlet har försökt lära mig efter att hon själv studerat på internet då hon drömde om att resa utomlands. Emailet kom från en dam som ville köpa valp efter mig, ohh så spännande tänkte jag, då måste det betyda att jag skall få göra fler valpar……jag svarade hastigt med ett catpaw High Five det fixar jag hur lätt som helst ❤

Indyhemsida

………tjolahopp från INDYDetta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s