Chanel förbereder sig inför filminspelningen

fimChanel

Idag fick jag detta meddelande från min dotter Chanel, som är helt upp och ned  utav glädje och spänning inför sin första filminspelning 🙂

Chanel skriver: Nu fick vi sms att jag ska vara vid filminspelningen vid kl. 13 på fredag i Gbg. Då ska jag ta med handduk och fön och grejor för dom ska blöta ner mig hi hi… Dom ska skicka ett manus till mig Oj! jag måste nog lära mig prata Det får jag skynda mig med till fredag Mamma har tränat mig på att sitta kvar och vänta och jag är jätteduktig Jag börjar bli bra på att rulla runt med… jag är allt en himla bra hund Puss och kram

 Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s