Chanel har blivit storasyster

Hej alla,

Chloe

Jag heter Chloé och är lillasyster till ”berömda” Chanel, jag skall få flytta hem till Chanel då jag blir tillräckligt gammal.

valpkull

Jag har 4 syskon, det är ganska ovanligt att det föds 5 valpar i en Pomeranian kull, här är vi precis nyfödda och diar på vår mamma. Jag har en bror som kallas Morris som är orange, en bror som är röd som ännu inte är döpt, en syster som är röd sobel som kallas Lassie ( vem har sagt att Lassie måste vara en kille 😉 ) och en bror som är creme som mig själv som kallas Denver.

Stor

Man har inte tagit så många foton på oss ännu, men jag presenterar alla här i lite olika åldrar, ovan ser ni brorsan som inte har fått nåt namn ännu. En sak kan jag säga han är precis likadan som Herman, vi är 4 stycken mot en och han brottar ned oss alla 🙂

Lassie

Syrran Lassie 12 dagar gammal då hon precis öppnat sina ögon, blixten från kameran är inte så kul att titta in i som ni säkert förstår.

Denver

Vackra Denver som alla vill ha, han är så otroligt snäll och go och sover mest hela tiden.

Morristom-and-jerry-jerry

Sen har vi Morris som de här hemma säger att påminner om musen Jerry i Tom&Jerry så han kallas Jerry, visst har de samma uttryck och samma öron. Morris var minst i kullen då vi föddes, han vägde bara 99 gram men han är den som vuxit mest av oss alla och idag är han näst störst och kurvan ser ut att visa på att Morris blir störst av oss alla som vuxen, så kan det gå då födselvikten aldrig talar om vad vuxenvikten blir.

chloe1

Nu är jag hungrig och måste äta, men jag kommer att skriva ofta nu för jag måste ju uppdatera alla hem med hur vi har det.


Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Chanel har blivit storasyster

  1. Sandra skriver:

    Hej! Är dessa valpar tillsalu? Söker en ljus pomeranian.. Väldigt svåra att få tag i har jag märkt.. Kontakta gärna mig på min mejl om du har valpar att sälja!
    Mvh
    Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s