Indy innehar ett svenskt rekord

Indy4

Indy innehar troligtvis Svenskt rekord hos Pomeranian hanar vad beträffar valpkullar med femlingar? Indy är pappa till 3 valpkullar med 5 valpar i vardera kull fördelat på två olika tikar. Indy blev ifjol pappa till en kull med fem valpar och i år har han blivit pappa till två kullar med fem valpar. Det är något som vi inte har hört att någon annan Pomeranian hane i Sverige är? Rätta oss gärna om Ni vet någon annan hane som har fler ?Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s