Indy på Slottet

slottet om hosten

Nu kan jag inte hålla mig mera, måste få berätta för Er Alla att Indy skall bli fotograferad inne på Tjolöholms Slott!

Detta blir ett historiskt ögonblick, en tillbaka blick till tiden då Grevinnan Blanche Bondes Dvärgspetsar (idag Pomeranian) sprang omkring och lekte inne på Slottet. Det kommer att bli ett unikt ögonblick för oss och för hela rasen Pomeranian.

Indy är förståss så stolt över denna historiska händelse och har fått äran att bjuda in några av sina vänner till fotograferingen….Ni kommer i veckorna att få se vilka hundar som blev fotograferade och i vilken omgivning och vilka historiska personer de får träffa inne på Slottet…….

Indy2Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s