Chanel träffar tomten

AAAchanel-hc3a4lsar-pc3a5-tomten

Chanel träffade denna konstiga figur hemma hos sig i helgen, hon blev eld och lågor då hon fick veta att man kan önska sig saker av tomten och få dem på Julafton (vad nu det är för en konstig afton?)…..

……i vartfall talade Chanel om för Tomten hur snääääälla hon och Chloé har varit och så önskade hon sig massor med tuggben och nya roliga leksaker som räcker lääänge…..hon önskade sig också en sån inhägnad uteplats som Starlet och Casey har 😉Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s