I morgon får vi besök av en filmstjärna

chanel-pojkenmedguldbyxorna

I natt kunde inte Starlet sova, hon väckte oss klockan halv 3 i natt och ville prata om vårt besök som vi skall få imorgon……….

Chanel skall komma på besök i morgon och Starlet hade legat och tänkt över att Chanel faktsikt är berömd nu och en stor filmstjärna! Starlet ville prata om besöket och om hur hon skall vara och om man måste behandla Chanel på nåt annat vis än tidigare bara för att hon är berömd….. Vi lugnade Starlet och sa att Chanel är väldigt jordnära och tar sin roll i filmen Pojken med guldbyxorna med ro…. Så Starlet har inget att oror sig för utan kan leka med Chanel precis som tidigare…..Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s