Indy drömmer om att marknadsföra sig

keps

Jag surfade runt och kollade på lite marknadsföringsmaterial till mig och min blogg, orange och svart är ju mina färger så jag hittade denna fina keps hos SensusPR’s som jag tror skulle vara som skapt för att trycka upp mitt namn Wild Card på. Då jag heter Black Orange’s Wild Card så fungerar ju färgerna på kepsen som halva namnet.

Det vore en kul idé att ge bort en sån här keps till alla valpköpare nu till sommaren, tänk Er att alla som äger en hund av min stam skulle gå omkring med mitt namn på sin keps 😉 då skulle man lätt känna ingen ”mitt team”.

Det fanns andra roliga grejer i denna shop också, mycket intressant som jag hade kunnat tänka mig att trycka upp mitt namn på. Jag skall nog låta matte eller husse shoppa lite till mig inför sommarens alla utställningar. Håll utkik efter mig i sommar.

Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s