Skaffa sele till din Pomeranian – här hittar du bästa selen till Pomeranian

dashing_sele

För att minimera rygg- och nackskador har alla våra Pomeranian hundar fått var sin vadderad sele. Selen sliter inte på pälsen och hunden har det mycket skönare under promenaden.

Vi har provat de flesta selar för Pomeranian, vi har haft Pomeranian rasen över 26 år och kommit fram till att de bästa selar för Pomeranian säljs hos Dashingdogs.se 

Om du hastigt behöver fånga in din hund så går det lättare med en sele än med halsband, du riskerar inte att skada hundens nackkotor.

De här glamourselarna sitter otroligt skönt på hunden, de är mjuka och följsamma och ger inte några tryckskador på hunden. Vi har provat ut flera selar på Madicken och vi ser tydligt att hon föredrar denna sele som finns i flera olika färger.

Active selen är lite mera sportig, den använder vi på sommaren och då det är varmare ute. Denna sele sitter också utmärkt på en Pomeranian. dessa två modeller är våra absoluta favoriter bland alla selar på marknaden idag.

Du hittar den bästa selen för Pomeranian hos Dashingdogs.se här

Dashing-Dogs_logo_special

SVERIGES GULLIGASTE HUND

Den här sidan ägs av Kennel Black Orange’s och Tom Puss Pomeranian

#pomeranian #dvärgspets #hunduppfödare #hundblogg #patella #köpavalp #hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare

HusdjurHusdjurDetta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Skaffa sele till din Pomeranian – här hittar du bästa selen till Pomeranian

  1. Elin skriver:

    söt ras ni skriver om 🙂 är den erkänd av svenska kennelklubben? tycker ni att det är viktigt med en sele för små hundar eller går det inte bra med vanligt koppel?

    • dognewss skriver:

      Ja Pomeranian är en erkänd ras hos Svenska kennelklubben och det finns flertalet uppfödare i Sverige. Sele är ett mycket bättre alternativ än halsband, förstås behöver du ett vanligt koppel till selen ändå. Du finner tex en uppfödare här http://www.blackoranges.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s