Idag var fröken sjuk

Idag fick jag ett sms att min fröken var sjuk så jag fick inte gå till skolan, jag som redan hade packat min väska…..

stan2

…så jag åkte i stället in till Göteborg med buss för jag var fast besluten att träna på att bli en duktig hund …..

stan1

plötsligt fick jag se något bekant genom fönstret……

stan3

jag såg husses jobb…..hej hej husse här åker jag ropade jag……

stan

….i stan var jag och hälsade på min systers matte på NK och sen var jag så trött efter att ha hälsat på flera hundar inne i Nordstan och hälsat på en massa människor som ville klappa mig att jag bara ville krypa in i min ”flyttnyckel” och sova tills jag var hemma igen…..Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s