Hunden Batman från Pojken med guldbyxorna i Markbladet

hyssnahund

I Markbladet 2 oktober finns denna artikel med om Chanel som spelar hunden Batman i filmen Pojken med guldbyxorna. (tidningen så stor att det inte gick att scanna in hela artikeln) läs den på Markbladet här 

Vi är så STOLTA över Chanel och familjen Palm som gjort allt arbete med inspelningen och Chanel ❤ Tusen Tack skall Ni ha!!! Speciellt Emma som ställde upp under hela inspelningen – Du är GULD!Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s