Almo Natures The Promise

Någon som har förstått människans bästa vän är Oscars-vinnaren Gabriele Salvatores. Han har regisserat kortfilmen The Promise för Almo Nature, som handlar om den tusenåriga vänskapen mellan människa och varg.

Jag gillar hur han beskriver relationen mellan oss människor och hundar, och tar det tillbaka i tiden för att beskriva hur vi i all tid levt i symbios med varandra – ända sedan vargen. Budskapet i filmen är att alla djur har rätt till sin natur och att vi människor måste lära oss att respektera det.

Gabriele beskriver så bra i filmen hur hundarna har gett oss sin eviga vänskap. Jag älskar hundarna för deras totala och ovillkorslösa kärlek. Jag vet inte vad jag hade gjort utan min Indy och jag tycker att vi hundägare har ett enormt stort ansvar mot våra hundar. Eller rättare sagt, ALLA djurägare har ett enormt ansvar gentemot sina djur. Samma dag vi hämtar hem våra djur lovar vi att vi ska ta hand om dem, och det löftet måste vi hålla!

Det är en självklarhet för mig att ge min hund bra mat som han/hon mår bra av. Om Indy levt i naturen hade han bara ätit naturlig föda, det vill jag ge honom här hemma också. Almo Nature gör mat till både hundar och katter som är helt fria från färgämnen och endast innehåller naturliga råvaror, vilket borde vara en självklarhet i alla djurfoder. De stöttar också en väldigt bra sak i deras arbete att skydda vargen, människans ursprungliga bästa vän. Men de gör mycket annat för djuren också.

Deras engagemang har det fina namnet aLmore och handlar om deras filosofi kring djurens välbefinnande och hur de arbetar för detta. Sedan 2010 har flera personer fån konstvärlden och underhållningsbranschen turats om att tolka Almo Nature och deras filosofi, det var så Gabriele Salvatores The Promise kom till. Just den här filmen handlar om relationen mellan människa och hund men på deras hemsida har de många bra och roliga artiklar om både hundar och katter. Bland annat en som handlar om katter och vatten, vad är grejen där är egentligen?

Titta på filmen och njut


Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s