Våra Pomeranian hundar äter naturlig hundmat – Earthborn Holistic

earthbornprimitivenatural_2_5kg_0En välmående hund som lever i harmoni med naturen – det amerikanska fodermärket Earthborn Holistic erbjuder hundar torrfoder som motsvarar vargars – hundens förfäder – ursprungliga näringsbehov. Det finns i två varianter, spannmålsfritt eller med ris, och innehåller naturliga näringsämnen och stora mängder kött. Den holistiska och hälsosamma kosten är naturligtvis helt fri från konstgjorda tillsatser.

Lättsmält recept, utformat efter vargars naturliga kost i det vilda – förstklassiga ingredienser från hållbart lantbruk

Läs mera om framtidens hundfoder Earthborn Holistic här

Earthborn Holistic – produktserien innehåller högkvalitativa produkter för naturlig näring och avancerade spannmålsfria produkter för att möta de dagliga näringsbehoven för alla hundar – även din!

Naturligt djurfoder

earthborn-adult-vantage-6kg-r-1-37Naturligt djurfoder är, per definition, som namnet antyder. Tillverkare använder endast helt naturliga ingredienser, oftast med tillskott av vitaminer och mineraler, för att utforma näringsriktigt kompletta måltider. Det betyder att det inte finns några kemikalier eller konstgjorda färg- och smakämnen. Naturligt djurfoder brukar vara fritt från animaliska biprodukter och de innehåller ofta nya kategorier av ingredienser, så som frukt, grönsaker och matsmältningsfrämjande probiotika. Naturligt djurfoder innehåller också ofta ovanliga protein och fettkällor så som kanin, rådjur, bison och anka för att nämna några.

Midwestern Pet Foods introducerade nyligen Earthborn Holistic, en komplett linje med naturligt djurfoder, till sitt sortiment. Den USA-baserade tillverkaren av superpremium PRO PAC och SPORTMIX djurfoder satsar stort på framtiden för Earthborn Holistic och marknaden för naturliga djurfoder.

Du hittar Earthborn Holistic i Välsorterade Zoobutiker och Vissa Webshoppar.

Print

04a17839ca2a50a26b9820436795a5ebpn45rd

SVERIGES GULLIGASTE HUND

 

Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s