Caseys dotter en enastående utställningshund

peach.jpg

Vi säger GRATTIS till Peach och ägare Elisabeth! Peach är en enastående utställningshund, en Pomeranian tik som har allt och som visas upp med stor framgång i utställningsringen av sin skickliga handler och ägare!!! 

”Peach” Katchinas Drop Dead Gorgeous är dotter till ”Casey” Black Orange’s When Quality Counts, som själv är en femte generation Black Orange’s hundar.

Enbart 2 år gammal har Peach erövrat Norsk, Finsk och Dansk samt Nordisk Championat! Titlarna Köpenhamn Winner 2016, Köpenhamn Junior Winner 2016, Dansk Junior Winner 2016 och Nordisk Junior Winner 2016.

Casey såldes som vuxen och parad med Cody till Linn Elleri i Norge. Casey födde 3 mycket vackra tikvalpar efter Cody. En av avkommorna är på väg att ta sitt Norska Championat, genom att erövra två Cert på de två första utställningarna hon deltagit på. Casey parades sedan med Linns framgångsrika hane Cherokee och avkommorna Peach och DJ blev båda Champion som precis 2 år gamla.

Peach är uppfödd av Kennel Katchinas / Linn Elleri i Norge och ägs och har visats mycket framgångsrikt i utställningsringarna av Elisabeth Kongstein.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

 

SVERIGES GULLIGASTE HUND

#pomeranian #kennelblackoranges #dvärgspets #sverigesgulligastehund #instagram

Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s