Vi träffade Anders Bagge och Fredrik Steen på MyDog

Baggemydog

DOG NEWS fick som vanligt en pressinbjudan till MyDog – i år passade vi på att byta några ord med hundcoachen Fredrik Steen och Anders Bagge. Senast vi träffade Fredrik Steen var för snart 10 år sedan på Skansen då vi var inbjudna av Micael Bindefeld till pressfrukost.

MyDog har nu pågått i tre dagar och för er som inte redan varit där vill vi uppmana att besöka mässan, det finns hur mycket som helst att se. Det är nästan svårt att hinna se och göra allt på endast en dag om man är intresserad av hundar.

Vi passade på att få en kort pratstund med Anders Bagge och hundcoachen Fredrik Steen. Kön fram till duon ringlade lång och till sist tvingades personalen stänga av kön så att Anders och Fredrik skulle få en liten paus. Det var då vi passade på att få vår pratstund med killarna.

baggemydog3

Det var många glada tonåringar med mammor som köade till Anders och Fredrik som slet hårt med att skriva autografer och vi passade på att ta var sin autograf förstås (bilderna ovan)

Tack killar för trevligt pratstund och fina foton!

 

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

SVERIGES GULLIGASTE HUND

#fredriksteen #andersbagge #fredrikälskarhundar #hundcoach

#pomeranian #kennelblackoranges #dvärgspets #sverigesgulligastehund #instagram #köpahund #köpavalp #köpapomeranian #pomeranianvalp #hundvalp #MyDog2018 #mydog #hundutställning #göteborg #svenskamässan #pixie #bästapomeranianHusdjur

Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s