Tiger blev utställningens vackraste hund

BIS_valp

”Tiger” Black Orange’s Greatest Work Of Art blev utställningens vackraste hund Best In Show Supreme på Södra Älvsborgs kennelklubbs höstutställning i Sandared för domarna Ruth Lintonsson and John Sigve Berg

Tiger vann först gruppfinalen för valpar 6-9 månader, sedan Best In Show valp och sedan mötte han BIS 4-6 månader valpen, vuxen BIS och veteran BIS vinnarna i en slutfinal, där TIGER vann BEST IN SHOW SUPREME!!!

BIS_supreme

Vi gjorde ett Hat Trick, på samma utställning i våras vann ”Pixie” Black Orange’s Xtreme Mind-Blowing BIS SUPREME. Pixie och Tiger är halvsyskon, efter samma pappa och deras mammor är halvsyskon.

Tiger har fått Effe Balance Omega-3 olja för sin päls sedan han var 6 veckor gammal. Vi ger Effe Balance till alla våra hundar för att få dem i fantastisk pälskondition och för ett starkare immunförsvar.

Effe Balance påverkar INTE pälsens struktur endast tillväxten! 

I fisk och skaldjur finns naturligt omega-3 fettsyrorna DHA och EPA, som också kallas för fiskfettsyror. Dessa livsviktiga fettsyror ser till att kroppens alla vävnader fungerar normalt. DHA spelar också en unik roll för funktionen hos nervsystemet, kärlsystemet och våra näthinnor.

Grand-BIS_Tiger.jpg

 

effe_balance_logo_det_sunda.png

 

SVERIGES GULLIGASTE HUND

#effe #omegaolja #effebalanceHusdjur

Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s