Nyheter från Dogman

Här kommer ett axplock av nyheter från Dogmans sortiment för hunden och hundägaren.

  

Smidig väska att förvara hundens godis i under promenaden eller träningspasset. Smart magnetlås för att enkelt kunna öppna och stänga väskan. Fästes i bältet med sitt rejäla clips.

Smidig hållare för din hunds bajspåsar. Mjuk och behaglig hållare av silikon. Fäst den enkelt på tex kopplet med den medföljande karbinhaken. 1st rulle med påsar ingår. Köp till härligt färgglada bajspåsar 22x32cm stora. Tunna men hållbara. Perfekta att ha med sig i fickan.

Tjocka, slitstarka, singelpackade bajspåsar i praktisk box. Går lätt att stoppa ner några extra påsar i fickan innan promenaden.

    

En hel del nya belöningsgodis och tugg till din älskling. Chicken Fillets, Chicken Soft Fillet, Chicken Medals , Chicken Cubes  – som ges till din hund som belöning eller snacks. Chicken Chewbones –  God kycklingfilé med tuggpinne som ges till din hund som belöning eller snacks .

 

Snyggt LED-ring silicon USB-laddningsbart blinkhalsband i silicon. En storlek – Cut to fit och Silicon blinker LED-ljus – blinkande eller fast sken. Batteritid: upp till 100h (utbytbara). Synlig upp till 300m. Regntåligt

 

Leksak Monsterface och leksak Stretchig, roligt för hunden att båda dra i och leka apport med.

  

Chicken Chip Ring Smakfulla, goda tugg i form av en ring i en mix av råhud och kycklingbitar för din hund. För att tillgodose hundens naturliga tuggbehov. Motionerar tänderna och hjälper även till att förebygga tandsten.

Heavenly Tuggrulle och Heavenly Tuggfläta –  Naturligt tung tuggrulle av högsta kvalitet som ger lång varaktighet. Tillverkade av extra tjock råhud. Dessa smakliga tugg ges till hunden för att tillgodose hundens naturliga tuggbehov och för att förebygga tandsten.

#dogmansverige #vänneförlivet

Sponsrad av Dogman

SVERIGES GULLIGASTE HUND

 

 

Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s