Tips på bästa leksakerna till din hundvalp

Vi har hundvalpar just nu, och det har säkert många av er läsare också. Alla valpar älskar att leka med tuggleksaker därför ska vi tipsa er om några leksaker som är extra kul för valpar.

Som uppfödare så köper vi leksaker till valparna som de sedan får med sig till sina nya hem. Dels för att få med sig mammas doft och dels för att de känner sig trygga med leksaker de redan älskar.

Till alla hanvalpar köper vi ljusblå leksaker och till tikarna rosa.

Denna rosa kanin från Hundshoppen.se tycker valparna att är helt underbar, Floppy Rabbit är en mjuk hundleksak med extra lager av tyg för att hålla bättre. Har även pipljud.

Förstås ska alla hanvalpar ha varsin ljusblå leksak. Valparna brukar få leksakerna redan vid 3-4 veckors ålder så hinner leksaken dra till sig ordentligt med mammas och kullsyskonens doft innan det blir dags att flytta till sina nya hem.

Valpar älskar att bita i saker, dessa leksaker från Kong hittar ni hos Hundshoppen.se här , de finns i olika storlekar. Suveräna innan valpen byter sina tänder men också då de nya permanenta tänderna växer ut.

Kong har pedagogiska och mycket hållbara leksaker med studs i, tillverkade av naturgummi. Du kan även lägga belöningsbitar i dem för att ytterligare stimulera din hund! KONG Puppy är det perfekta valet för din valp.

Sveriges Gulligaste Hund

#hund #hundar #hundblogg #sverigesgulligastehund #hundvalp #hundshoppen #valpleksaker #butik

Husdjur
Husdjur
Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s