Hunden har det BÄST hemma i extrem värmen

Nu är det så varmt så att vi rastar alla våra hundar innan klockan 7.00 på morgonen och sent på kvällen då solen går ner.

Hunden kan inte svettas som vi människor och därför är det viktigt att man inte överhettar en hund. Hunden tål inte värmen på samma vis som oss.

I denna extrema värme som är just nu så har hunden det bättre hemma än att vara med på stranden eller på stan eller var man nu rör sig på semestern.

Våra hundar är inomhus för det mesta på dagen, ute endast några minuter åt gången för att rastas. Vi har också AC inomhus och håller en jämn temperatur på drygt 20 grader.

Vi ger Oralade till alla hundar efter varje promenad.

Tips så använder du Oralade

Vi har alltid Oralade hemma, den håller öppnad 3 dagar i kylen, i annat fall kan du frysa in Oralade som iskuber i frysen och alltid ha det hemma vid behov. Vi ger Oralade på sommaren då det är väldigt varmt om hunden riskerar att torka ut. Perfekt till valpar som är åksjuka, efter en biltur om valpen har kräkts så återhämtar sig valpen väldigt fort, då den får dricka lite Oralade.

Till en liten hund kan du ge 1-2 dl Oralade vätskeersättning dagligen. Hunden återhämtar sig väldigt fort av Oralade. Du kan köpa Oralade tex hos VetZoo här.

Om hundens allmänkondition är påverkad skall du ALLTID kontakta veterinär.

SVERIGES GULLIGASTE HUND

 Kennel Black Orange’s och Tom Puss Pomeranian 

#pomeranian #dvärgspets #hunduppfödare #hundblogg #patella #köpavalp #hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare

Husdjur
Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s