Har du varit på hundbio? Mycket populärt i Göteborg

Bild: pixabay

Hundbio har blivit mycket populärt på Capitol i Göteborg, där man en gång i månaden får ta med hunden på bio.

Hundbio är snarare hundvänliga visningar än film för hundar. Man är välkommen att ta med sin hund. Även människor utan hund är välkomna så länge man tycker att det är mysigt att dela biosalong med vovvar. Hundarna kan bli lite uppspelta när de kommer till bion och får träffa en massa kompisar, men under filmen brukar det vara lugnt och stillsamt.

Människor köper biljett som vanligt. Hundarna går gratis och man behöver inte reservera plats för sin hund. Eftersom det är onumrerat kan man på plats välja var man vill sitta så att hundarna hamnar på lagom avstånd från varandra eller tillsammans med sin bästa kompis.

Snabbast besked om vilken film det blir får man genom att följa Capitol på Facebook och hålla utkik efter event.

Kommande hundbiodatum:

Sön 13 feb, sön 6 mars, sön 3 april, sön 1 maj, sön 5 juni.

SVERIGES GULLIGASTE HUND

#pomeranian #dvärgspets #hunduppfödare #hundblogg #patella #köpavalp #hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #alopeciaX #alopecia #tjolöholm #blanchebonde

Husdjur
Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s