BEST IN SHOW vinnande Pomeranian använder Chris Christensen produkter från Dashing Dogs

Pomeranian hanen ”Cody” Miadonnas Piccolo 8,5 år gammal vann BEST IN SHOW veteran och BIR med Cert i rasen på KSS hundutställning i Danmark i helgen. Cody använder Chris Christensen pälsvårdsprodukter från Dashing Dogs för bästa pälskvalité.

Förutom näring inifrån så är det väldigt viktigt med att sköta pälsen på din utställningshund. Valet av pälsvårdsprodukter är minst lika viktigt som valet av vad du ger din hund för foder och näringstillskott. Cody är badad i Chris Christensens pälsvårdsprodukter från Dashing Dogs

På bilden ovan har vi badat Cody i Chris Christensen Spectrum One Schampo och sedan sköljt ur väl, efter sköljningen har vi använt Chris Christensen Spectrum One Substance Builder. Fördela jämnt i våt päls, låt Builder sitta i pälsen upp till 10 minuter innan du sköljer väl.

INFÖR HUNDUTSTÄLLNING ÄR DET INTE TILLÅTET ATT ANVÄNDA PÄLSVÅRDSPRODUKTER SOM PÅVERKAR HUNDENS PÄLS!!!!!

I halvtorr päls används Chris Christensen Thick N Thicker Whipped Creme Mousse låt sedan hunden lufttorka på slutet innan du kardar den väl.

Då hunden är helt torr borstar du i lite Thick N Thicker Texturizing Bodifier Spray vid roten om du behöver extra lyft och volym.

Tänk på att för mycket produkter tynger ned pälsen istället för att lyfta den. Prova dig fram och du skall se att du får en hund med en magisk päls.

I samarbete med Dashing Dogs 

SVERIGES GULLIGASTE HUND

#pomeranian #dvärgspets #hunduppfödare #hundblogg #köpavalp #hund #hundar #hundblogg #hundvalp #hundraser #hunduppfödare #tjolöholm #blanchebonde #göteborg #borås #blackoranges #kennel #hundras #västkustenshundar #ringträning #utställningsträning #hundutställning #göteborg #dashingdogs #chrischristensen

Husdjur
Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s