Äkta DOGGYMAN BÄSTA kardan för Pomeranian

För bästa resultat av pälsenn, köp din Doggyman karda.

Vi har haft rasen Pomeranian i 30 år och har en gedigen erfarenhet av pälsvård av rasen Pomeranian. Vi har sedan år 1998 då Helsingfors höll World Dog Show använt oss av Doggyman karda på våra Pomeraian hundar vid all pälsvård med oslagbart resultat.

Under årens lopp har vi provat olika pälsvårdsverktyg som borstar och kardor på våra hundar men inte hittat någon annan karda än Doggyman som reder ut pälsen och håller pälsen i enastående kondition året runt. Vi kan varmt rekommendera Doggyman karda till Pomeranian till vardag som till utställning. En Doggyman karda är den bästa kardan för Pomeranian.

Hur borstar man en Pomeranian ?

Då du använder en Doggyman karda skall du borsta ända ner till hunden, en Pomeranian hund borstas alltid mothårs och i lager för lager så att du borstar bort all död päls, för att den nya friska pälsen skall ha möjlighet att växa fram. Då får du en vacker fin päls på din Pomeranian.

Vi köpte vår small Doggyman karda hos Dashing Dogs här

Ni kan se våra Pomeranian hundar på vår hemsida Black Orange’s Pomeranian här

SVERIGES GULLIGASTE HUND

#pomeranian #dvärgspets #hunduppfödare #hundblogg #köpavalp #hund #hundar #hundblogg #hundvalp #hundraser #hunduppfödare #tjolöholm #blanchebonde #göteborg #borås #blackoranges #kennel #hundras #västkustenshundar #ringträning #utställningsträning #hundutställning #göteborg #dashingdogs #chrischristensen #bnsommarvovve #karda #doggyman

Husdjur
Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s