Bästa uppfödare – Kennel Black Orange’s Pomeranian

Multi Champion Multi Winner ”CODY”

Välkommen till Kennel Black Orange’s Pomeranians hemsida

”När Kvalitet Räknas”

Kennel Black Orange’s är en av de mest framgångsrika Pomeranian kennlarna i Sverige.


Kennel Black Orange’s har fött upp BIS Vinnare, Världs Vinnare, Top Dog Vinnare, Årets Bästa Veteran, Årets Bästa avelstik och en filmstjärna


Vi har haft rasen Pomeranian sedan 1993 och föder upp Pomeranians sedan 1995 i trevlig hemmiljö ute på landet mellan Göteborg och Borås, alla våra hundar lever som familjemedlemmar på kenneln. Black Orange’s är en liten, utvald kennel som föder upp väldigt sporadiskt. Vi har fött upp mindre än 70 Pomeranian valpar under de senaste 27 åren, det är inte mängden som gör det utan kvaliteten. Vi strävar efter att föda upp sunda, friska och livsstarka hundar som ger många års glädje till sin nya ägare. Som valpköpare kan du känna dig trygg då du alltid kan vända dig till oss med dina frågor som rör valpen i alla lägen.

Nyfödd valp på Kennel Black Orange’s

SVERIGES GULLIGASTE HUND

#pomeranian #dvärgspets #hunduppfödare #hundblogg #köpavalp #hund #hundar #hundblogg #hundvalp #hundraser #hunduppfödare #tjolöholm #blanchebonde #göteborg #borås #blackoranges #kennel #hundras #västkustenshundar #ringträning #utställningsträning #hundutställning #göteborg #dashingdogs #chrischristensen #bnsommarvovve #karda #doggyman

Husdjur
Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s