Bästa jour veterinär i Göteborg – Lerums Djursjukhus

Foto: Lerums Djursjukhus

Att det är insidan som räknas har alltid varit självklart för Lerums Djurklinik. Därför har investeringar i kompetens och utrustning kommit i första rummet. Lerums Djurklinik har satsat på högupplöst röntgenteknik och eget laboratorium, topputrustat operationssalen, byggt lugna och tempererade stall för övernattande patienter. Allt för att de ska kunna erbjuda vård och behandling i den absoluta framkanten.

På utsidan har man dock sett få spår av detta. Den anonyma tegelfasaden och vårt lite blygsamma namn har helt enkelt inte gått i takt med vår utveckling. 

Därför bestämde Lerums Djurklinik sig för att putsa på fasaden och ge sig själva ett mer rättvisande namn.

Med bytet från Lerums Djurklinik till  Lerums Djursjukhus blir de tydligare på utsidan. Insidan är fortfarande den samma.

Lerums Djursjukhus är ett fristående djursjukhus med bred kapacitet, hög tillgänglighet, jourverksamhet och internationell kompetens. Vi har ett noggrant, metodiskt och effektivt arbetssätt med tillgång till avancerad utrustning för att klara allt från enklare behandlingar till svårare ingrepp. Hos oss arbetar engagerade och lösningsorienterade veterinärer och djursjukvårdare för att göra ditt besök så smidigt som möjligt. Här blir du och ditt djur alltid bemötta med respekt, lyhördhet och omsorg.

Lerums Djursjukhus värdesätter både modern och högkvalitativ djursjukvård. Kliniken är utrustad med avancerad apparatur. Veterinärerna och den övrig djurhälsopersonalen blandar gedigen kunskap, utbildning med en sann passion att arbeta med djur.

Med närhet från Tvååker, Varberg, Alingsås, Kungälv, Borås, Kinna, Skene, Kungsbacka med mera.

Veterinär Gustaf Elsing
 • TORPHAGEBACKEN 1
  Ordinarie öppettider
  Mån-fre 09:00-18:00
 • TELEFON
  0302-162 63
  Mån-fre 07:00-09:00
 • JOURTELEFON
  0702-06 99 08
  Dygnet runt
 • DROP-IN-TIDER
  Vaccination: Ons 17:00-18:30
  Progesteron: Mån-fre: 08.00-20.00

SVERIGES GULLIGASTE HUND

#pomeranian #dvärgspets #hunduppfödare #hundblogg #köpavalp #hund #hundar #hundblogg #hundvalp #hundraser #hunduppfödare #tjolöholm #blanchebonde #göteborg #borås #blackoranges #kennel #hundras #västkustenshundar #ringträning #utställningsträning #hundutställning #göteborg #dashingdogs #chrischristensen #bnsommarvovve #karda #doggyman #alingsås

Husdjur
Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s