Lerums Djursjukhus i Göteborgs området har jour öppet hela julhelgen

Har du koll på vilken veterinär har jour öppet i julhelgen?

Det viktigaste för en trygg julhelg för dig med hundar eller andra husdjur är att veta till vilken veterinär du kan vända dig till om akut sjukdom eller olyckan skulle vara framme. Vet du vilken veterinär som har helgöppet i din närhet!? Lerums Djursjukhus i Göteborgs området har jour öppet hela julhelgen. JOURTELEFON 0702-06 99 08 Veterinär öppet dygnet runt.

Många kanske inte tänker på hur viktigt det är att veta vilken veterinär du kan vända dig till om olyckan skulle vara framme eller om din hund insjuknar akut i julhelgen. Det kan handla om liv eller död för ditt husdjur om du behöver akut veterinär och inte hittar en jouröppen klinik.

Lerums Djursjukhus med omsorgsfull kompetens JOURTELEFON 0702-06 99 08 Dygnet runt. Med stor och bred kompetens inom veterinärmedicin kan Lerums Djursjukhus erbjuda vård och behandling för det mesta som inträffar under livets alla skeden.

Hos VetPris hittar du jouröppen veterinär

Hos Vetpris här hittar du vilken veterinär nära dig som har öppet

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #kennelhosta #veterinär #mydog #veterinär #lerumsdjursjukhus #lerumsdjurklinik #lerum #göteborg #alingsås #borås #varberg #kungsbacka #kungälv #ale #jönköping #gustafelsing #mark

SVERIGES GULLIGASTE HUND

#pomeranian #dvärgspets #hunduppfödare #hundblogg #köpavalp #hund #hundar #hundblogg #hundvalp #hundraser #hunduppfödare #tjolöholm #blanchebonde #göteborg #borås #blackoranges #kennel #hundras #västkustenshundar #ringträning #utställningsträning #hundutställning #göteborg #dashingdogs #chrischristensen #bnsommarvovve

Husdjur

Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s