Min dotter Chanel skall medverka i en långfilm

chanelmovie

I dag ringde en intressant person som frågade efter någon av våra valpar, de letade efter en valp som skulle passa för att spela in en långfilm, där valpen skall ha en central roll i filmen.

Det fanns ingen tvekan, finns ingen bättre ”skådespelare” i familjen än min dotter Chanel tänkte jag och gav genast telefonnumret till Chanels mamma. ❤ Redan på tisdag skall Chanel få träffa regissören och se om hon är den perfekta filmstjärnan, jag vet en som kommer bli lite avis, lilla Starlet hade ju en barndomsdröm som skådespelare 😉 Men jättekul om min dotter kommer med på vitaduken 🙂

Chanels facebooksidaDetta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Min dotter Chanel skall medverka i en långfilm

  1. dognewss skriver:

    Yippie Chanel charmade alla så jag ber att få Gratulera för på måndag startar Chanel sin första filminspelning 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s