Caseys busstur till Göteborg

Buss

Casey och Starlet hade kollat på internet att det var gratis för en hund att åka med bussen till Göteborg. Men bara en hund fick åka med per buss stod det,  så Casey bestämde sig att ta en tur till stan alldeles ensam….

buss1

Casey satte sig vid fönster plats för hon var så nyfiken på att få se ”hela” Göteborg, det fanns så mycket att titta på genom bussfönstret…..

buss11

Då bussen närmare sig stan fick Casey syn på Liseberg, dit ville hon genast gå men tyvärr var det stängt idag 😦

buss4

Casey lade sig ned en stund för att fundera ut vilka ställen hon skulle besöka så fort som bussen kom fram till centrum….

buss7

Casey gick först in på Centralen, det var lite läskigt och stort med en massa männsikor som hade bråttom åt olika håll….men så fort de fick syn på Casey stannade de upp och överallt möttes Casey av orden SÅ SÖT ….. Caseys självförtroende växte under dagen, hon hörde orden SÅ SÖT flera hundra gånger under sin promenad i stan………

Buss3

Från Centralen leder en underjordisk gång rätt in till Nordstan och Femman huset, gången var trång och där satt flera spelmän med sina dragspel och tiggde pengar….Casey kände stanken av urin och tänkte först ta en annan väg men shit den som ger sig liksom så hon travade förbi dem med högtburet huvud…..och kom rätt in i Femman huset med alla färggranna affärer…..

femman

Casey gick förbi en hiss och blev nyfiken på vart den ledde, hon steg in i hissen och åkte upp till våning två….en mekansik röst talade om att hon var på plan två…..där låg parkeringshuset….så Casey åkte ned igen en erfarenhet rikare, nu hade hon något att berätta för Starlet där hemma….hon hade åkt hiss alldeles själv

Casey storsade sedan omkring på DinSko, Åhlens, Kicks, Dimoda, KappAhl och lite här och där tills hon blev kissnödig…..

Buss2

Precis då Casey hade kissat utanför NK fick hon syn på en massa duvor….de var verkligen kul att jaga dem då de nästan inte var rädda för henne alls……

buss6

Casey kände sig trött och började länta hem……så hon gick iväg till bussen och tog fönsterplats igen

buss8

Hejdå Göteborg nu åker Casey hem till sin syster igen……

buss5

Det var många nya intryck och många tankar då Casey satte sig i sätet på bussen på väg hem….hon tänkte på allt hon skulle berätta för Starlet då hon kom hem…..

buss9

Om ni inte visste det så blir en liten hund väldigt trött av att åka buss och turista i Göteborg

göteborg

Hälsningar från Casey och Göteborg

 Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s