Paris Hilton köpte världens minsta Pomeranian hund för 90 000 kr

paris

Paris Hilton har köpt vad man tror är världens minsta Pomeranian valp, valpen  är 6,35 centimeter lång och väger just nu runt 283 gram. Valpen kommer Kanada och flyttar till Hiltons hem i Los Angeles.

Valpen är vit, med världens kortaste ”nalleansikte” och stora runda ögon vilket en Pomeranian INTE skall ha enligt rasstandarden. Inget i denna valp följer rasstandarden vilket är väldigt synd då många kommer att vilja köpa en Pomeranian som ser ut som Paris Hiltons valp.

En allt för kort nos kan ge valpen svårigheter med att andas i framtiden och den allt för låga vikten hos valpen kan vara tecken på dvärgväxt och kommande problem i framtiden. En sund Pomeranian valp skall väga minst 800 gram vid leverans vid 8 veckors ålder. Läs mera om att köpa en Pomeranian valp här

Det finns misstankar om att hunden på bilden är en leksak och ingen riktig hund, läs här 

IMG_0770

Så här skall en 9 veckors Pomeranian valp se ut

Paris Hiltons kostade nya valp kostade 90 000 kronor

Paris Hilton Buys ‘World’s Smallest Pomeranian’ DogDetta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s