Världens minsta Pomeranian får plats i en “tea cup”

Paris Hilton är känd delvis för att älska djur, skaffade sig små chihuahua hundar redan för många år sedan, hon har nu köpt vad som sägs vara världens minsta Pomeranian hund. Den var verkligen inte billig utan kostade 13 000 dollar, ungefär 104 000 svenska kronor och den har hon döpt till Mr Amazing. Sedan tidigare äger hon sex hundar och två katter.

Hunden köpte hon från Betty’s Teacup Yorkies in Calgary, Canada och företaget säger att dom levererar världens minsta Pomeranian hundar till hela världen. Blev du sugen på en sådan? Hennes hund är ca 6,5 cm lång och 2,54 cm i mankhöjd och väger mindre än 900 gram.

Dom kostar ungefär 6 gånger så mycket mer. Men egentligen är det ett myntat begrepp som inte existerar utan det rör sig om hundar som föds och är mindre än snittet, men helt klart det låter ju mer unikt och priset blev därför dyrare. Om ens lilla valp blir stor eller liten det är svårt att veta, precis som i lotteri, man vet aldrig vad man får så det gäller ha tur.

Namnet hunden har är namnet som den fick från hunduppfödare och Paris har nu i stället bett hennes följare och fans att komma på ett mer passande namn. Paris har Twittrat att hon är kär i sin nya hund.

De bästa produkterna till din Pomeranian hund hittar du hos Dashingdogs.se 

SVERIGES GULLIGASTE HUND

Kennel Black Orange’s och Tom Puss Pomeranian

#pomeranian #dvärgspets #hunduppfödare #hundblogg #patella #köpavalp #hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare

HusdjurHusdjur

Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s