Baby monitor till valparna och övervakningskamera

topcom-babyviewer-ks-4249(240274)_1_Normal_Large

Idag har vi shoppat till valparna, en TopCom Baby monitor med många finesser bland annat tvåvägs ljud och inbyggd termometer som larmar om det blir en temperaturändring i rummet. 

Allt detta för att vi skall kunna ha full koll på hur valparna har det även om vi inte just då är i valprummet. Vi kan både höra och se valparna i väldigt bra bildkvalité. Vi har tidigare haft en Dlink kamera av billigare slag men nu ville vi satsa på kvalité så vi kan följa valparna varje sekund.

arlo-q-vmc3040(229910)_1_Normal_Large-12

Vi köpte också en full HD-övervakningskamera med tvåvägskommunikation, en Netgear Arlo Q VMC3040 som vi skall ha till de vuxna hundarna då vi är ute. Kameran har ljud- och rörelsesensor, inbyggd mikrofon och högtalare, App till smartphone och surfplatta, 1080p-kamera med mörkerseende.

Denna kamera kommer bli perfekt så vi kan se exakt vad hundarna gör då vi inte är inne, vi kan om så behövs kommunicera med dem och även höra om de skäller eller har något ljud.

 

 

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

SVERIGES GULLIGASTE HUND

#pomeranian #kennelblackoranges #dvärgspets #sverigesgulligastehund #instagram #köpahund #köpavalp #köpapomeranian #pomeranianvalp #hundvalp #MyDog2018 #mydog #hundutställning #göteborg #svenskamässan #pixie #bästapomeranianHusdjur

Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s