Så slutade våra hundar upp att äta gräs

 

OGD_produktbild (1)

Alla som har en Pomeranian hund vet att de ofta äter gräs, och att det är en stor risk att det fastnar gräs mellan svalget och nosen, som man kan tvingas åka till veterinären för att avlägsna, under narkos.

Under sommarmånaderna är det många Pomeranian hundar som tvingas uppsöka veterinär för att få hjälp med att avlägsna grässtrå från nosen eller svalget. Att behöva söva ner en hund är en stor risk för hunden, narkos är inte att rekommendera men ändå tvingas många hundar till det på grund av ett litet grässtrå.

Det är säkert inte enbart Pomeranian hundar som äter gräs, vi har hört att många hundar gör det. Vi har provat med allt möjligt från C-vitamin till probiotika men inte riktigt hitta något som hjälper till 100% mot gräsätandet.

För snart en månad sedan kom vi i kontakt med Only Good Dog probiotika HÄR, som vi provade på två av hundarna för att stimulera matlusten och som behandling av magen efter en förlossning. Det positiva som vi nu har sett är att just dessa två hundar som fått OnlyGoodDog varje dag, slutade äta gräs efter två veckors intag av Only Good Dog probiotika. Ingen av dem visar något intresse för gräs alls.

Från och med idag har alla våra hundar börjat med Only Good Dog probiotika, vi återkommer med hur det går med dem, om de också slutar äta gräs.

 

SVERIGES GULLIGASTE HUND

#pomeranian #grässtrå #ätagräs #onlygooddog #probiotika #animalprobioticsHusdjur

Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Så slutade våra hundar upp att äta gräs

  1. Pingback: Grässtrå i nos och svalg på Pomeranian | Sveriges Sötaste hund

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s