Grace firar födelsedag med tårta från Dashingdogs

Grace fyller 6 år och firar dagen med en läcker god tårta från Dashingdogs, ögonen tindrar på Grace då hon ser den läckra smaskiga födelsedagstårtan.

Kolla bilden nedan, hon kan knappt vänta med att få smaka på tårtan, men först måste vi blåsa ut ljuset och önska något.

Kolla video hur smaskigt det var att äta hundkakan

Du hittar färska smaskiga hundkakor och hundkex och tårtor för alla tänkbara tillfällen hos Dashingdogs.se här

Hundkakorna kommer från: Dolci Impronte som är ett husdjursbageri baserat på passion och noggrant utvalda ingredienser, som skapar godis för husdjur. Placerat på Tosco-Emilian Appennine i Zocca (Modena), landet med tradition och delikatesser, glädjer Dolci Impronte våra husdjur med traditionella handgjorda lokala specialiteter, var smak och tradition perfekt blandad. Recepten, tillverkade med hjälp av veterinär, är gjorda utan socker och med råvaror av hög kvalitet. Hantverket och uppmärksamheten på detaljer är de grundläggande punkterna i Dolci Impronte, som skapar hantverksmässiga konfektyrer även för festligheter och speciella tillfällen: påskprodukter, panettone, pandori, etc. allt för våra vänner hundar och katter.

Varje leverans tillverkas i samband med att vi beställer för absolut bästa, färskaste hållbarhet Dolimpronti är känt i hela Italien för godhet och äkthet hos sina produkter. Dolcimpronte är favoritbakverk för alla våra glupska vänner. Dolci Impronte …. en god tradition att föra vidare!

SVERIGES GULLIGASTE HUND

#pomeranian #dvärgspets #hunduppfödare #dashingdogs

Husdjur

Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s