Dognews.se utsedd till Årets Bästa djurblogg år 2021

Dognews.se är utsedd till Årets Bästa djurblogg av Topblogarea.se av samtliga djurbloggar i Sverige!

Vi är så glada över att Dog News toppar listan över Sveriges alla djurbloggar! Ett stort tack till Er läsare!

Skärmdump

Topblogarea ger en fantastisk motivering till varför Dog News är bäst:

Dog News är den största och mest välbesökta av Sveriges alla hundbloggar. Med dagliga uppdateringar om allt möjligt om hundar, som nyheter, tips och råd för hundägare är bloggen Dog News en av de bästa informationskällorna för hundälskare och hundägare man överhuvudtaget kan hitta på svenska.

Eftersom bloggen startade redan 2007 är det lätt att konstatera att den är bokstavligt fullproppad med information och fakta om hundar. Att den är populär förstår man snabbt när man hör siffrorna. Med över 200 000 besökare per månad är besökarantalet hos Dog News i klass med de stora influensernas bloggar.

Skärmdump

SVERIGES GULLIGASTE HUND

#pomeranian #dvärgspets #hunduppfödare #hundblogg #patella #köpavalp #hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #alopeciaX #alopecia #pälsvård

Husdjur
Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s